dcsimg
  Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Info-centar Pravne napomene

Pravne napomene

Robert Bosch d.o.o. stalno provjerava i aktualizira podatke na svojim internet stranicama. Unatoč najvećoj pažljivosti, neki su se podaci možda u međuvremenu promijenili. S time ne možemo preuzeti odgovornost za aktualnost, točnost i potpunost danih informacija. Isto vrijedi i za ostale stranice za koje postoje poveznice. Robert Bosch d.o.o. ne odgovara za sadržaj stranica do kojih se dođe preko tih poveznica.

Nadalje Robert Bosch d.o.o. pridržava prava promjena ili nadopuna danih informacija.

Sadržaj i struktura Buderus internet stranica zaštićeni su autorskim pravima. Za korištenje informacija i podataka, pogotovo korištenje tekstova, dijelova teksta ili slika potrebna je dozvola tvrtke Robert Bosch d.o.o.

Bosch radi mjerenja pristupa na internet stranice pomoću alata za web analizu Webtrends


Podaci o pristupanju se prikupljaju anonimno tako da se ne mogu dovesti u vezu s bilo kojim korisnikom. To je posebno moguće uz pomoć anonimne IP adrese.

Za mjerenje se koriste kolačići koji omogućuju analiziranje web stranice. Posebno na taj način Bosch može poboljšati kvalitetu podataka. Prikupljene informacije o korištenju internet stranica se anonimno prenose na statistički server (statse.webtrendslive.com) kojim upravlja Webtrends Inc 555 Sw Oak Street, Suite 300, Portland, OR 97204, USA ("Webtrends") u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pristup ovim anonimnim informacijama imaju isključivo ovlaštene osobe.